Nie jesteś zalogowany na forum.
NEWS | ŚWIAT
| KONTAKT
|
Strony: Poprzednia 1 2
Wątek zamknięty
Moje ciało było obrócone, poza tym to, że przesunąłeś rękę i do bycia wychylonym w przód dorzuciłeś wychylenie w bok sprawiło, że właściwie nie powinieneś utrzymać równowagi wykonując to kopnięcie, a nawet jeśli to z dość mierną szybkością nie doleciałoby ono na tyle szybko, żebym nie zdążył go zablokować. Ocena.
Wydaje mi się, że Osamu chciał wykonać zbyt dużo ruchów, zresztą "Uważam że nie ma opcji że uniknąłeś kopa w jaja sorry skupiałeś się na mojej ręce. Próbując dorwać odsuwającego się kunai'a nadziałeś się prosto na nogę która trafiła cię w jądra ocena jak nic" to są argumenty, które były by również moje, inaczej napisane dlatego pozwoliłem sobie je przekopiować. Avarice rzeczywiście traci równowagę w trakcie kopnięcia, to jednak dochodzi do skutku (upada w tył) może ze zmniejszoną siłą, ale jednak wiecie jak to jest... Osamu upada na ziemie skulony, i nie wygląda na kogoś kto miałby móc walczyć przez następne 2 tury z powodu bólu, dlatego nie pozwalając Avaricowi cię zabić: Wygrywa Avarice, który może zebrać ekwipunek, ty natomiast musisz napisać jego stratę w odpowiednim wątku o ile coś wyrzucałeś itp.
Strony: Poprzednia 1 2
Wątek zamknięty