Nie jesteś zalogowany na forum.
NEWS | ŚWIAT
| KONTAKT
|
Strony: 1
Wątek zamknięty
Rinkiari po pierwszych lekcjach Morse'a leżał na polanie i "patrzył" w niebo zupełnie nie spodziewając się kogo może znowu spotkać.
Dziewczę o włosach złociście brązowych których miękkie usta zakryte były przez brązową maskę niczym Białego Wilka Kakashiego usiadła na kamieniu przy strumieniu i delektowała się orzeźwiającymi kroplami wody, które rozbijały się o taflę wody z lecącej strugi wodospadu.
Rinkiari przez szum wody płynącej niedaleko nie usłyszał zbliżającej się dziewczyny dlatego zajęty był powtarzaniem materiału z lekcji Morse'a.
Wystukiwał cały czas coraz to dłuższe "melodyjki".
-Ooo przepraszam nie zauważyłem, że ktoś tu jest..- powiedział Rinkiari lekko się podnosząc i spoglądając w stronę dziewczyny
-Kim jesteś?- zapytał
-Nieco dziwne imię, jednakże miło mi Cię poznać Xami.. powiedział Rinkiari
-Ja nazywam się Rinkiari.- dodał po chwili
Dot Dot Dot (...) Dziewczyna przyłożyła dłoń do swojej twarzy i wypuściła przez nos powietrze. Nie potrafiła mówić, gdyż nie posiadała strun głosowych co był wypadkiem przy pracy jej"ojca". Wykorzystanie więcej znaków powinno przyprowadzić problem młodzieńcowi.
-. .. . -- --- .-- .- (Niemowa)
Szybko wystukała
Rinkiari przekręcił lekko głowę w bok jakby w geście niezrozumienia...
-Jesteś bardzo małomówna.- powiedział
-Co tutaj robisz Xami?- zapytał Rinkiari nasłuchując gdzie znajduje się teraz dziewczyna
"Xami ja nai, Yami da"
Muzyka na wejście https://www.youtube.com/watch?v=2xL1azaJBng
Dziewczyna nagle wali lapem Rinkariego.
Prawdopodobnie jest to zemsta za spalenie jej ubrań.
-A to za co?- zapytał ze zdziwieniem po czym przemacał jej twarz i kilka innych rzeczy
-Ależ Ty tajemnicza..- powiedział z przekąsem po czym wstał i odwrócił się do niej plecami
-Skoro nie chcesz gadać to sobie idę.-
Zaraz po odwróceniu się coś zrobiłem po czym odwróciłem się w kierunku gdzie była dziewczyna i wypuściłem wielką kulę ognia zmierzającą w jej kierunku.
[HTML]<input type="button" value="Pokaż" onclick="TextCode()" /><div class="Rinkiari ">%25%34%33%25%36%38%25%32%45%25%32%30%25%33%38%25%33%30%25%33%30%25%33%30</div>[/HTML]
Strony: 1
Wątek zamknięty